leden en bestuur

Onze leden zijn allemaal gepassioneerd en geëngageerd. 

Dit wil zeggen dat we heel wat gedaan krijgen.  

Hossein Marvani

Voorzitter


Zaakvoerder Belfius

(Kortrijk-Menen-Ieper Comm V)


Een toppertje ! Een echte selfmade man voor wie werk en sociale activiteiten nooit volledig van elkaar gescheiden zijn. Had dit Kiwanis-lid niet bestaan, we hadden hem nog moeten uitvinden. Onvermoeibaar. 


Sander De Bo

Past-voorzitter & penningmeester


Financieel directeur, Zwevegem


Een echte Vlaamse Eik uit het bos van Ooigem. In het dagelijkse leven veel met centjes bezig, maar bij de club de eerste om zijn sterke schouders onder een project te zetten. No nonsense, geweun deure doen is op zijn lijf geschreven.

 

Nico Inderadjaja

Voorzitter Elect & Feest/fundraising commissie


Arts / Psychotherapeut


Het is al jaren lang gekend, dat alles zwicht voor de student. Al een hele poos afgestudeerd natuurlijk, maar de vrij en vranke studentikoze toets is nooit ver weg bij dr. Nico. Maar utile dulci - het nuttige wordt altijd aan het aangename gekoppeld. 
Maurice Velghe

Vice-voorzitter


Zaakvoerder M. Velghe


De helft van ons clubgeweten. Zeker geen tafelspringer, maar Maurice zal altijd zijn onderbouwde mening geven. Gezegend is de club met zo’n vice-voorzitter - waarbij we altijd stilletjes hopen dat hij een paar keer per jaar de voorzitter mag vervangen om de vergadering te leiden - telkens toppertjes ! 

Johan Demeyere

Secretaris, website & Data Base Manager


Global Customer Manager, DHL Express Europe


Vriend Johan - een pièce unique ! Georganiseerd, meticuleus en vooruitziend is deze Past Luitenant Gouverneur een onmisbaar radartje in het Kiwanis-radarwerk. Direct communicatie en exacte uitvoering zijn een handelsmerk, en hij laat zich een goed biertje smaken…  

Philippe De Rynck

Sociale commissie


Kandidaat gerechtsdeurwaarder, Gercolex


Met de waardigheid eigen aan het ambt waakt onze penningmeester over de schatkist. Een genieter van het goede leven die met de juiste ernstige blik een discussie de juiste kant kan opsturen.   


Frederic Mestdag

Cultuur commissie


Zaakvoerder www.gintonicstore.be


Bourgondiër pur sang. Praat met hem en de kans is groot dat het gesprek afdwaalt naar de gastronomie en drankenwereld … altijd geëngageerd geweest in het clubleven en liefhebber van de gulden middenweg.

Joven Deremaux

Aanvaardingscommissie


Zaakvoerder Ace Technics


Vlaamser vind je ze niet - zelfstandige harde werker met het hart op de juiste plaats. Als hij niet te bespeuren is in de horeca, liftkokers of familie - zal je hem terugvinden bij Kiwanis. 

Peter Dejonghe

Champagne


Zaakvoerder Peter Dejonghe


Ons Brabants trekpaard, direct en recht door zee. Kan oprecht genieten van de ambiance maar zal nooit het sociale doel uit het oog verliezen.

Emanuel D'Halluin

Lid


Advocaat


Meester D’Halluin is de perfect belichaming van de homo universalis - een echte generalist met atletische kwaliteiten. Deze culturele lichtbaken verlicht de rest van de club.  Daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. 

Dries De Langhe

Lid


Zaakvoerder www.stoxs.be


Onze benjamin ! Jong geweld dat zoals de rest van de leden voor de juiste reden in een serviceclub zit : samen fondsen verwerven om de sociale doelen te steunen. Ook een manusje-van-alles : websites bouwen, design, organiseren … you name it, he does it ! 

Louis Toye

Lid


Zaakvoerder Ayerto BV


Tekst nog aan te vullen

Tom Devos

Lid


Warehouse Manager, CID Lines


Tekst nog aan te vullen

Foto nog aan te vullen

Gilles Geldhof

Lid


Zaakvoerder All-in Technics


Stille kracht op de achtergrond, maar er altijd bij. Vraag hem iets & hij doet het sneller dan je het zou verwachten. Groot hart voor het sociale doel en echte familieman ! 

Dennis Vergote

Lid


Tekst nog aan te vullen


Tekst nog aan te vullen

Foto nog aan te vullen

Jan Maertens

Lid


Jan is de andere helft van ons clubgeweten - en nog altijd één van de stichtende leden ! Het kryptoniet waar Jan gevoelig aan zou zijn, moet nog uitgevonden worden. Nooit een slecht woord, altijd positief ingesteld, en altijd bereid om iedereen met raad en daad bij te staan. Jantje : dat we nog héél veel jaren van elkaar kunnen genieten !

Hans Ciers

Seniorlid & protocol


Zaakvoerder Datacap


Onze behoeder van de edele bubbels en protocolchef is een rasechte levensgenieter en deelt die kennis graag met de rest van ons. Hoewel hij het zelf niet lust, is het een olijkerd van het zuiverste water. 

Luc Demuynck

Seniorlid


Zaakvoerder Pentareizen


De tocht is moeilijk, maar de gids is ervaren. Met vele jaren ervaring op de teller weet Luc ons altijd met de nodige deskundigheid met de voetjes op de grond te zetten. Nooit verlegen voor een onderbouwde eigen mening, is het telkens een aanwinst hem op de vergadering aanwezig te hebben.

Joris De Baes

Seniorlid


Ingenieur-Architect


Deze ingenieur-architect is van vele markten thuis. Vormgeving, bouwkundige berekeningen, lay-outs of design … hij tovert ze allemaal uit zijn hoed. The world is his oyster

Vincent Salembier (+ 30/10/2023)

Seniorlid & Kiwanis International Trustee


Zaakvoerder Salembier Aannemingsbedrijf


Allicht onze meest door de wol geverfde Kiwanien die het zelf tot de hoogste internationale regionen van Kiwanis heeft geschopt. Hierdoor ook een karrenvracht aan Kiwanis-bagage die hij met een fijne sardonische humor kan overbrengen. Daar leeft ook nog een oud studentenras … o jerum, jerum, jerum,…

Bestuur werkingsjaar 2023 - 2024

Voorzitter : Hossein Marvani

Past-voorzitter : Sander De Bo

Voorzitter-elect : Nico Inderadjaja

Vice-voorzitter : Maurice Velghe

Secretaris : Johan Demeyere

Penningmeester : Sander De Bo

Sociale commissie : Philippe De Rynck

Feest/fundraising commissie : Nico Inderadjaja

Cultuur commissie : Frederic Mestdag

Aanvaardingscommissie : Joven Deremaux

Website & Data Base Manager : Johan Demeyere

Protocol : Hans Ciers