leden en bestuur

Onze leden zijn allemaal gepassioneerd en geëngageerd. 

Dit wil zeggen dat we heel wat gedaan krijgen.  

Aarzel niet om hen te contacteren.

Sander De Bo

Voorzitter


Financieel directeur, Zwevegem


Een echte Vlaamse Eik uit het bos van Ooigem. In het dagelijkse leven veel met centjes bezig, maar bij de club de eerste om zijn sterke schouders onder een project te zetten. No nonsense, geweun deure doen is op zijn lijf geschreven.

 

Contacteer Sander


Peter Dejonghe

Past-voorzitter & P.R.


Zaakvoerder Peter Dejonghe


Ons Brabants trekpaard, direct en recht door zee. Kan oprecht genieten van de ambiance maar zal nooit het sociale doel uit het oog verliezen.   Onze trotse voorzitter ! 


Contacteer Peter


Hossein Marvani

Voorzitter elect & sociale commissie


Zaakvoerder Belfius

(Kortrijk-Menen-Ieper Comm V)


Een toppertje ! Een echte selfmade man voor wie werk en sociale activiteiten nooit volledig van elkaar gescheiden zijn. Had dit Kiwanis-lid niet bestaan, we hadden hem nog moeten uitvinden. Onvermoeibaar. 


Contacteer Hossein


Maurice Velghe

Vice-voorzitter


Zaakvoerder M. Velghe


De helft van ons clubgeweten. Zeker geen tafelspringer, maar Maurice zal altijd zijn onderbouwde mening geven. Gezegend is de club met zo’n vice-voorzitter - waarbij we altijd stilletjes hopen dat hij een paar keer per jaar de voorzitter mag vervangen om de vergadering te leiden - telkens toppertjes ! 


Contacteer Maurice

Johan Demeyere

Secretaris, website & Data Base Manager


Regional Customer Manager, DHL Express Europe


Vriend Johan - een pièce unique ! Georganiseerd, meticuleus en vooruitziend is deze Past Luitenant Gouverneur een onmisbaar radartje in het Kiwanis-radarwerk. Direct communicatie en exacte uitvoering zijn een handelsmerk, en hij laat zich een goed biertje smaken…  


Contacteer Johan


Philippe De Rynck

Penningmeester


Kandidaat gerechtsdeurwaarder, Gercolex


Met de waardigheid eigen aan het ambt waakt onze penningmeester over de schatkist. Een genieter van het goede leven die met de juiste ernstige blik een discussie de juiste kant kan opsturen.   


Contacteer Philippe


Frederic Mestdag

Lustrum commissie


Zaakvoerder www.gintonicstore.be


Bourgondiër pur sang. Praat met hem en de kans is groot dat het gesprek afdwaalt naar de gastronomie en drankenwereld … altijd geëngageerd geweest in het clubleven en liefhebber van de gulden middenweg.


Contacteer Frederic


Nico Inderadjaja

Lid


Arts / Psychotherapeut


Het is al jaren lang gekend, dat alles zwicht voor de student. Al een hele poos afgestudeerd natuurlijk, maar de vrij en vranke studentikoze toets is nooit ver weg bij dr. Nico. Maar utile dulci - het nuttige wordt altijd aan het aangename gekoppeld. 


Contacteer Nico


Emanuel D'Halluin

Cultuur commissie


Advocaat


Meester D’Halluin is de perfect belichaming van de homo universalis - een echte generalist met atletische kwaliteiten. Deze culturele lichtbaken verlicht de rest van de club.  Daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. 


Contacteer Emanuel


Joven Deremaux

Aanvaardingscommissie


Zaakvoerder Ace Technics


Vlaamser vind je ze niet - zelfstandige harde werker met het hart op de juiste plaats. Als hij niet te bespeuren is in de horeca, liftkokers of familie - zal je hem terugvinden bij Kiwanis. 


Contacteer Joven


Dries De Langhe

Lid


Zaakvoerder www.stoxs.be


Onze benjamin ! Jong geweld dat zoals de rest van de leden voor de juiste reden in een serviceclub zit : samen fondsen verwerven om de sociale doelen te steunen. Ook een manusje-van-alles : websites bouwen, design, organiseren … you name it, he does it ! 


Contacteer Dries

Gilles Geldhof

Lid


Zaakvoerder All-in Technics


Stille kracht op de achtergrond, maar er altijd bij. Vraag hem iets & hij doet het sneller dan je het zou verwachten. Groot hart voor het sociale doel en echte familieman ! 


Contacteer Gilles


Joris De Baes

Seniorlid


Ingenieur-Architect


Deze ingenieur-architect is van vele markten thuis. Vormgeving, bouwkundige berekeningen, lay-outs of design … hij tovert ze allemaal uit zijn hoed. The world is his oyster


Contacteer Joris


Jan Maertens

Lid


Jan is de andere helft van ons clubgeweten - en nog altijd één van de stichtende leden ! Het kryptoniet waar Jan gevoelig aan zou zijn, moet nog uitgevonden worden. Nooit een slecht woord, altijd positief ingesteld, en altijd bereid om iedereen met raad en daad bij te staan. Jantje : dat we nog héél veel jaren van elkaar kunnen genieten ! 

 


Contacteer Jan


Hans Ciers

Seniorlid & protocol


Zaakvoerder Datacap


Onze behoeder van de edele bubbels en protocolchef is een rasechte levensgenieter en deelt die kennis graag met de rest van ons. Hoewel hij het zelf niet lust, is het een olijkerd van het zuiverste water. 


Contacteer Hans

Luc Demuynck

Seniorlid


Zaakvoerder Pentareizen


De tocht is moeilijk, maar de gids is ervaren. Met vele jaren ervaring op de teller weet Luc ons altijd met de nodige deskundigheid met de voetjes op de grond te zetten. Nooit verlegen voor een onderbouwde eigen mening, is het telkens een aanwinst hem op de vergadering aanwezig te hebben.


Contacteer Luc

Vincent Salembier

Seniorlid & Kiwanis International Trustee


Zaakvoerder Salembier Aannemingsbedrijf


Allicht onze meest door de wol geverfde Kiwanien die het zelf tot de hoogste internationale regionen van Kiwanis heeft geschopt. Hierdoor ook een karrenvracht aan Kiwanis-bagage die hij met een fijne sardonische humor kan overbrengen. Daar leeft ook nog een oud studentenras … o jerum, jerum, jerum,… 

 


Contacteer Vincent


Pierre Vansteenkiste

Seniorlid


Zaakvoerder Immo Lys


Onze Pierre is een valse trage … in het begin van de avond rustig op de achtergrond, maar eens de ambiance losbarst, is Pierre diegene waar je bij moet zijn. Rad van tong, man van de wereld !  Waar is dat feestje ? 

 
Contacteer Pierre


Bestuur werkingsjaar 2022 - 20232

Voorzitter : Sander De Bo

Past-voorzitter : Peter Dejonghe

Voorzitter-elect : Hossein Marvani

Vice-voorzitter : Maurice Velghe

Secretaris : Johan Demeyere

Penningmeester : Philippe De Rynck

Website & Data Base Manager : Johan Demeyere

Sociale commissie : Hossein Marvani

Lustrum commissie : Frederic Mestdag

Fundraising commissie : Nico Inderadjaja

Cultuur commissie : Emanuel D’Halluin

Aanvaardingscommissie : Joven Deremaux

P.R. : Peter Dejonghe

Protocol : Hans Ciers

Materiaalmeester : Johan Demeyere